Hasarlı Musluk ve Bataryaları Nasıl Tamir olur?

04.08.2011 16:24

Tamir damlayan musluk, genellikle çok basit bir iş ve herkes sürece onlar biraz sağduyu geçerlidir yapabileceği bir. Bu kılavuz, oldukça standart musluk tasarımı, ayağı musluk yıkama yerine kapsar ve aynı zamanda diğer küçük bir tavsiye verir. Iki musluk vardır Karıştırıcı musluklar, biraz farklı ama genel müdürü normalde valf almak için ilk plastik tutamak (açılmıyorsa, bu bit) kaldırmak zorunda hariç aynıdır. Normalde kolu kapalı bir yerde tutan bir vida ortaya çıkarmak için bir kapak tutamağı kaldırmak için.

Yapmanız gereken ilk şey su kaynağını kapatın. Eğer gerçekten şanslı iseniz dokunun veya oda izole musluk altında vanaları izole olacak. Eğer şanssız iseniz ana stopcock su kapatmak zorunda olacak. Ben sadece sıcak su kapatmanız gerekir, böylece bu kılavuzda sıcak musluk sabitleme. Sıcak su stopcock (muhtemelen Yayınlanmakta dolapta) bulun ve durana kadar saat yönünde çevirin. Zorlamayın veya valf kırılabilir.

Iki veya üç defa sert bir su alanında yaşayan ve sizin stopcocks işe yaramazsa bir yıl şansını sıkıştı. Bizimki ben tahmin ediyorum 10 yıl boyunca açık ve kapalı şekilde yaklaşık% 90 sıkışmış yoktu. Bu durumda musluk zorlamayın. Iyi bir fışkırtma WD40 veya diğer delici yağı uygulayın ve 10 ila 15 dakika bekleyin ve yeniden deneyin. Hareket eder ve daha sonra sopalarla yağlama tekrar tekrarlayın. Bazı musluklar, ne yazık ki, sadece açık sıkışmış almak ve bu konuda yapabileceği pek fazla değildir ve bunların yerine çok daha zor bir iştir.

Ben burada tamir musluk, fındık kolayca erişilebilecek şekilde çoğu gibi bir kapak bulunmamış gibi, özellikle de basit bir ayağı tarzı musluk. Geri alınabilir iki fındık vardır. Şu anda ilgilenen biri o ana vana somun işaretlenmiş A, B işaretli fındık bezi somun ve şu anda biz bu ilgilenmiyor (aslında her iki fotoğraf geri ama sadece bir geri almak gerekir).

Ana vana somunu kaldırdığınızda muhtemelen korumak isteyen ekranda gösterilen gibi dokunun varsa. Bunu yapmanın en iyi yolu, somun ve aşağıdaki fotoğrafta görüldüğü gibi anahtar arasında bir bez slayt. Bu somunu (ve tekrar sıkma) biraz daha garip geri yapar ama çizikler engeller.

Bunu geri alma sırasında ağzı dokunun tutunarak olduğumu dikkat edin. Bunu önemli olduğunu ya da dokunun vücut fındık yerine dönecek bir tehlike var. Bu sorunları, cilt / banyo altında boru işi en sızıntı ve çatlak havzası, her türlü yol açabilir.

Şimdi valf dışarı yıkama kontrol edin. Eski ve sıkıştırılmış görünüyor ve biraz kaba Eğer bu sızıntının neden olduğunu her ihtimal. Ucu iyi durumda görünüyor Eğer kaçak, musluk vücutta bit vana koltuğu zarar neden olabilir üzerine pul presler. Supap yuvası, aşağıda odak fotoğraf dışında gösterilmiştir. Bu dokunun içine dik bir şekilde aşağıya bakıyor. Koltuk, parlak, pürüzsüz ve çizilmelere karşı ücretsiz olmalıdır. Yıkama ve koltuk arasında sıkışıp kalmış ve ona eziyet olsun kireç artığı ufak tefek çizikler kaynaklanır. Koltuk bozuksa, zor bir iş değildir reground olması gerekir.

Pullar çok ucuz olduğu için bu güzel görünse bile yerine değerdir. Aşağıdaki resim, yeni yerini yıkayıcı gösterir. Yıkayıcılar, iki yoldan birinde düzenlenmektedir. Ya küçük bir somun (değişmez kireç artığı nedeniyle sıkışmış olan) veya sabit bir pin. Kötüdür emin değilim. Eğer gerçekten zor olsa da, ücretsiz yıkama yerine somun somun sıkışmış saçmadır. Öte yandan pin sistemi, yanlış gitmek için daha az yıkama yerine bir meydan okuma olabilir olabilir. Sorun amacıyla yıkama merkezinde delik pin üzerinden gitmek için küçük gibi görünen yıkayıcı sıkıca tutun. Sunabileceği en iyi tavsiye, yardım ve pin bazı sabun koymak için birinin güçlü olsun. Pin üzerinde yıkayıcı zorlamak için iki saplar ile sona erdi.

Yıkayıcı parçaları yenilemek için zaman değiştirilir. İngiliz anahtarı kapın ve çalışmak için ayarlanmış. Vana sıkıştırırken emzik dokunun tutunmaya unutmayın. Sonra vana sıkı ve dokunun tekrar su kaynağı yer açın. Ben ilk başta sadece bir çeyrek ya da yarım tur çevirin ve sonra gidin ve sızıntı olup olmadığını kontrol öneririz. Eğer herhangi bir geri sonra yarım bir dönüş tam açın ve görmüyorum. Kapalı yarım tur dondurma (yapıştırma) stopcock durdurmaya yardımcı olur.